Zomervakantie tot 19/8  is volgeboekt
Nieuw gratis internet ————Honden niet toegestaan op de camping
Luchtfoto Camping Janse Zoutelande

Echt dicht aan zee en bij Zoutelande

Op het prachtige schiereiland Walcheren ook wel genoemd de “tuin van Zeeland” ligt net 2 km buiten het dorp Zoutelande, Camping Janse.  De camping is gelegen aan de fiets- knooppuntenroute en in de omgeving zijn er diverse wandel– en skeelerpaden.

Het strand van Zoutelande ligt direct achter de camping waar u heerlijk van de zon kunt genieten, vissen, wandelen, vliegeren en nog veel meer! De bus stopt voor de deur en naast de camping is een broodboetiek en aan de overzijde een restaurant/frituur.

De camping heeft caravan- en tentplaatsen en camperplaatsen. Ook verhuren wij chalets en zomerhuisjes. En op het strand dagstrandhuisjes. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin, een speelveld, trampoline, zandbak en dierenhoekje. Ook een overdekte recreatieruimte en bibliotheek met spelletjesuitleen (Jansje) is aanwezig. In de zomervakantie is er een paar keer per week  kinderanimatie.

Luchtfoto Camping Janse Zoutelande

Zoek en Boek

Laatste Nieuws

  • Seizoen 2017 zijn wij geopend  tot 5 november
  • Nieuw op de gehele camping gratis WIFI zonder inlogcode

Waarom naar Camping Janse?


Kamperen

Op onze camping kampeert u echt dicht aan zee, wij beschikken over diverse verschillende mogelijkheden voor uw caravan, camper, vouwwagen of tent.  Bekijk de mogelijkheden op onze kampeerpagina.

Meer informatie over onze kampeerplaatsen

Campers op Janse Zoutelande
Campers

Chalets / Huisjes

Op onze camping is het mogelijk om te verblijven in 1 van onze huisjes of nieuwe chalets. Wij bieden 4,5 en 6 persoons verblijven.

Meer informatie over onze chalets en huisjes
Camping Janse

Camping.Info Beoordeling

Logo camping.info De campinggids die leeft!Bekijk onze webcam!

Onze webcam is 24×7 te bekijken via onze website


[x_video_embed]