Op het prachtige schiereiland Walcheren ook wel genoemd de “tuin van Zeeland” ligt net 2 km buiten het dorp Zoutelande, Camping Janse.  De camping is gelegen aan de fiets- knooppuntenroute en in de omgeving zijn er diverse wandel en skeelerpaden.

Het strand van Zoutelande ligt direct achter de camping waar u heerlijk van de zon kunt genieten, vissen, wandelen, vliegeren en nog veel meer!

De bus stopt voor de deur en naast de camping is een broodboetiek en aan de overzijde een restaurant/frituur.

De camping heeft caravan- en tentplaatsen en camperplaatsen. Ook verhuren wij chalets en zomerhuisjes. En op het strand dagstrandhuisjes.

Voor de kinderen is er een leuke speeltuin, een speelveld, trampoline, zandbak en dierenhoekje. Ook een overdekte recreatieruimte en bibliotheek met spelletjesuitleen (Jansje) is aanwezig. In de zomervakantie is er minimaal 3 keer per week kinderanimatie.


ZeelandPas

Met de ZeelandPas krijg je geweldige voordelen bij attracties, musea, horeca en andere belevenissen. De pas is persoonsgebonden en geldig van 01 april 2015 tot en met 29 februari 2016. Kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen hebben elk een eigen pas nodig om van de voordelen te kunnen profiteren.

Voor € 4, te koop op de receptie,  meer info http://www.zeelandpas.nl/

Zomerhuisjes/Chalets

Oktober nog beschikbaar zie verhuur

Zomerhuisje 10: 1 week: 24/10 – 31/10


Virtuele tour op Camping Janse!