Op het prachtige schiereiland Walcheren ook wel genoemd de “tuin van Zeeland” ligt net 2 km buiten het dorp Zoutelande, Camping Janse.  De camping is gelegen aan de fiets- knooppuntenroute en in de omgeving zijn er diverse wandel en skeelerpaden.

Het strand van Zoutelande ligt direct achter de camping waar u heerlijk van de zon kunt genieten, vissen, wandelen, vliegeren en nog veel meer!

De bus stopt voor de deur en naast de camping is een broodboetiek en aan de overzijde een restaurant/frituur.

De camping heeft caravan- en tentplaatsen en camperplaatsen. Ook verhuren wij chalets en zomerhuisjes. En op het strand dagstrandhuisjes.

Voor de kinderen is er een leuke speeltuin, een speelveld, trampoline, zandbak en dierenhoekje. Ook een overdekte recreatieruimte en bibliotheek met spelletjesuitleen (Jansje) is aanwezig. In de zomervakantie is er minimaal 3 keer per week kinderanimatie.De camping is momenteel gesloten.              

In 2016 gaan wij weer open op 18 maart tot 1 november 2016.
Reserveringen voor 2016 kunt u aanvragen via ons reserveringsformulier
Op 2 januari 2016 starten wij met het inplannen van de aanvragen (volgorde van ontvangst maakt niet uit). Tweede helft januari ontvangt u bericht van ons over uw aanvraag. Wij doen ons uiterste best uw aanvraag te bevestigen, maar meerdere aanvragen voor dezelfde tijd en plaats maken dit helaas niet altijd mogelijk.  Vult u altijd alternatieve data en plaatsnummers in.


Virtuele tour op Camping Janse!