Luchtfoto Camping Janse Zoutelande

Waarom naar Camping Janse?
Reserveringsaanvraag  2018

Echt dicht aan zee en bij Zoutelande

Op het prachtige schiereiland Walcheren ook wel genoemd de “tuin van Zeeland” ligt net 2 km buiten het dorp Zoutelande, Camping Janse.  De camping is gelegen aan de fiets- knooppuntenroute en in de omgeving zijn er diverse wandel– en skeelerpaden.

Het strand van Zoutelande ligt direct achter de camping waar u heerlijk van de zon kunt genieten, vissen, wandelen, vliegeren en nog veel meer! De bus stopt voor de deur en naast de camping is een broodboetiek en aan de overzijde een restaurant/frituur.

De camping heeft caravan- en tentplaatsen en camperplaatsen. Ook verhuren wij chalets en zomerhuisjes. En op het strand dagstrandhuisjes. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin, een speelveld, trampoline, zandbak en dierenhoekje. Ook een overdekte recreatieruimte en bibliotheek met spelletjesuitleen (Jansje) is aanwezig. In de zomervakantie is er een paar keer per week  kinderanimatie.


 Informatie

  • Onze camping is nu gesloten, in 2018 open van 23 maart tot 4 november
  • Vanaf 2 januari kunt u reserveren voor seizoen 2018
  • Gratis internet op de gehele camping
  • Honden niet toegestaan
  • Wat is er te zien en te beleven in de omgeving….

Dagattracties Zeeland

Evenementenkalender

Kamperen

Hier kampeert u echt dicht aan zee, plaatsen voor uw caravan, camper, vouwwagen of tent.  Bekijk de mogelijkheden op onze kampeerpagina.

Meer informatie over onze kampeerplaatsen
Campers

Chalets / Zomerhuisjes

Diverse Chalets en zomerhuisjes voor 4, 5 of 6 personen te huur.

Meer informatie chalets/zomerhuisjes