Luchtfoto Camping Janse ZoutelandeNog even uitwaaien aan zee?
Van 27/10 – 3/11 nog beschikbaar:
Zomerhuisje 7  en Chalet 8

Zie: https://www.campingjanse.nl/aanzee/chalets/tarieven-verhuur/Reserveringsaanvraag  2018

Reserveringsaanvraag  2019

De camping is geopend tot zondag 4 november 2018
 In de winterperiode is de camping gesloten 
Seizoen 2019 openen wij weer op vrijdag 29 maart 
 

Echt dicht aan zee en bij Zoutelande

Op het prachtige schiereiland Walcheren ook wel genoemd de “tuin van Zeeland” ligt net 2 km buiten het dorp Zoutelande, Camping Janse.  De camping is gelegen aan de fiets- knooppuntenroute en in de omgeving zijn er diverse wandel– en skeelerpaden.

Het strand van Zoutelande ligt direct achter de camping waar u heerlijk van de zon kunt genieten, vissen, wandelen, vliegeren en nog veel meer! De bus stopt voor de deur en naast de camping is een broodboetiek en aan de overzijde een restaurant/frituur.

De camping heeft caravan- en tentplaatsen en camperplaatsen. Ook verhuren wij chalets en zomerhuisjes. En op het strand dagstrandhuisjes. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin, een speelveld, trampoline, zandbak en dierenhoekje. Ook een overdekte recreatieruimte en bibliotheek met spelletjesuitleen (Jansje) is aanwezig. In de zomervakantie is er een paar keer per week  kinderanimatie.
 Camping Janse

Dagattracties Zeeland

EvenementenkalenderKamperen

Hier kampeert u echt dicht aan zee, plaatsen voor uw caravan, camper, vouwwagen of tent.  Bekijk de mogelijkheden op onze kampeerpagina.

Meer informatie over onze kampeerplaatsen
Campers

Chalets / Zomerhuisjes

Diverse Chalets en zomerhuisjes voor 4, 5 of 6 personen te huur.

Meer informatie chalets/zomerhuisjes