Luchtfoto Camping Janse Zoutelande 

 

Reserveringsaanvraag  2018

September is een drukke maand met beperkte beschikbaarheid
Informeer vooraf naar de mogelijkheden
 

Echt dicht aan zee en bij Zoutelande

Op het prachtige schiereiland Walcheren ook wel genoemd de “tuin van Zeeland” ligt net 2 km buiten het dorp Zoutelande, Camping Janse.  De camping is gelegen aan de fiets- knooppuntenroute en in de omgeving zijn er diverse wandel– en skeelerpaden.

Het strand van Zoutelande ligt direct achter de camping waar u heerlijk van de zon kunt genieten, vissen, wandelen, vliegeren en nog veel meer! De bus stopt voor de deur en naast de camping is een broodboetiek en aan de overzijde een restaurant/frituur.

De camping heeft caravan- en tentplaatsen en camperplaatsen. Ook verhuren wij chalets en zomerhuisjes. En op het strand dagstrandhuisjes. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin, een speelveld, trampoline, zandbak en dierenhoekje. Ook een overdekte recreatieruimte en bibliotheek met spelletjesuitleen (Jansje) is aanwezig. In de zomervakantie is er een paar keer per week  kinderanimatie.
 Camping Janse

Dagattracties Zeeland

EvenementenkalenderKamperen

Hier kampeert u echt dicht aan zee, plaatsen voor uw caravan, camper, vouwwagen of tent.  Bekijk de mogelijkheden op onze kampeerpagina.

Meer informatie over onze kampeerplaatsen
Campers

Chalets / Zomerhuisjes

Diverse Chalets en zomerhuisjes voor 4, 5 of 6 personen te huur.

Meer informatie chalets/zomerhuisjes